onsdag 13. juli 2016

Nespressos Uutholdelige Letthet

Prøvde ikke veldig hardt å kjøpe en helt vanlig Nespresso maskin. Selvfølgelig kjøpte jeg modellen (Nespresso Prodigo D70) som bruker blåtann til å kommunisere med mobil / brett (app for IOS & Android) :

 
Å bruke appen er meningsløst for det meste: Å brygge en kopp kaffe går kjappere uten: Appen putter ikke kapsel i maskin. Appen plasserer ikke koppen. Appen bringer ikke kopp når kaffen er klar. Hva du kan gjøre med appen er å starte selve bryggingen. Men det gjør du kjappere med bare å trykke på den fysiske knappen når du først er der med maskinen etter å ha puttet kapsel i maskin osv...!

Så er det bare tull? Nesten, her er punktene som redder opplegget fra den totalt knusende risting av hode:
  1. Vareopptelling: Tingen med Nespresso systemet er at du kjøper kapsler på nett eller gjennom app (oss urbane kan så rimelig kjapt etter bestilling sprade inn i et Nespresso palass hvor en Nespresso lakei oss vil overekke kapselene.) Siden maskinen forteller appen hver gang du bruker en kapsel vil du kunne se i app hvor mange du har igjen og den varsler når begynner å bli krise.
  2. Tidsinstilling: Dette er eneste funksjonen hvor mobilen faktisk er nødvendig og viser at det å koble ting til cyberspace absolutt kan ha sin hensikt. Nespresso har reindyrket det enkle. Både i funksjon og design. Slipp kapsel i pen maskin, trykk på en knapp og nyt. Denne modellen tilbyr også det å kunne sette et tidspunkt for brygging (jada, det er morgenkaffen vi snakker om, ikke noe annet.) Tingen er at denne timer funksjonen besudler ikke maskinen med noe ekstra display eller brytere eller noe. Tid for morgen kaffe innstilles fra mobilen.
Nespresso lager dyr men meget god kaffe (min mening) kjappere og enklere enn det meste. Men hvis du ikke er som meg og bare må ha alt på nett gå for modell uten blåtann... Iallefall inntil de stapper mer funksjoner tilgjengelig i app uten å rote til Nespresso's minimalistiske 'art deco funkis fusion' design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar